foto

3 tips voor leuke uitjes voor het hele gezin in eigen land

Bij reizen denken mensen vaak aan het buitenland en verre oorden, maar ook op eigen bodem is er voldoende leuks te beleven. We noemen kort drie leuke ideeën voor uitjes in Nederland die geschikt zijn voor het hele gezin.

  1. Lekker losgaan in het pretpar

Wanneer je zin hebt in een dag vol spanning en plezier is een pretpark een hele goede optie, vooral voor gezinnen met kinderen. Gelukkig zijn er in Nederland relatief veel attractieparken te vinden, dus je hoeft nooit lang te reizen.

Misschien wel het bekendste pretpark in ons land is De Efteling, super voor als je met jonge kinderen bent en je wilt verbazen in de wondere sprookjeswereld. Zin in een actievere dag met meer spanning? Dan is Walibi World met de vele achtbanen het pretpark voor jou.

  1. Op onderzoek in de dierentuin

Ook een dagje dierentuin staat garant voor een leuke dag met het hele gezin. De kinderen zullen hun ogen uitkijken en zich geen moment vervelen. Bovendien is de dierentuin niet alleen voor de kinderen leuk, maar zeker ook voor de ouders!

Bekende dierentuinen in het Westen zijn Blijdorp en Artis, hier heb je vrijwel alle dieren die je maar kunt bedenken. Woon je in het noorden van het land, dan is Dierenpark Emmen een echte aanrader.

  1. Genieten van een lekker dagje strand

Misschien wel het klassieke dagje uit in Nederland, een heerlijk dagje strand. Als het weer een beetje meezit wil je natuurlijk lekker in de zon liggen en de kinderen op het strand laten spelen. Kom je ook nog even tot rust.

Hoe kom je er?

De leukste manier om je bestemming te bereiken is met de trein. De trein geeft toch al een heel ander gevoel dan wanneer je met de auto gaat.

Wanneer je locatie met de trein echter lastig te bereiken is, is het ook een idee om een auto te huren waar iedereen in past. Zo creëer je een leuke en gezellige sfeer al voordat je op je punt van bestemming bent!

Met deze drie tips wordt jouw dagje uit in Nederland zeker geslaagd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *