feet-224680_1280

Hoe vaak kom jij aan je trekken?

Seks is lekker, dat weet iedereen. Hoewel, is dat wel zo? Als men erover praat is het allemaal geweldig, doen ze het zo vaak ze willen en hebben ze genoeg aan elkaar. En hoe zit dat bij jou? Hoe vaak spelen jij en je partner het oudste spel ter wereld? En lukt het dan wel eens om niet helemaal te ontspannen? Of heb je momenteel helemaal geen partner? Mag er wat jou betreft wel wat meer gebeuren tussen de lakens, mag het wel wat spannender? Of weet je zelf eigenlijk geeneens zo goed wat je nu écht lekker vindt? Als je op minimaal één van deze vragen ‘ja’ kunt beantwoorden, is het tijd om naar de sexshop te gaan om een tarzan dildo te kopen!

Een tarzan dildo is een aanwinst voor je seksleven

Nu denk je vast ‘waarom moet ik een tarzan dildo kopen terwijl de seks toch niet spectaculair is?’ Juist daarom! Of ze nu wel of geen relatie hebben, 9 van de 10 vrouwen slaat de hand aan zichzelf. Met of zonder hoogtepunt, al helpt een tarzan dildo daar wel enorm bij, is die work-out voor je bekkenbodemspieren hartstikke gezond! Daarnaast leer je veel beter wat je lekker vindt dan wanneer je het enkel met een partner doet. Ook kun je met bijvoorbeeld een tarzan dildo eens lekker experimenteren. Wil je een keer anaal proberen, maar bang dat je partner gelijk overstag gaat en het voor jou tegenvalt? Een tarzan dildo biedt uitkomst. Jouw tempo, stoppen wanneer je dat wil, of juist niet. Ook voor vaginale experimenten is een tarzan dildo je beste vriend in de slaapkamer. Wil je eens wat meer variëren met het tempo, of juist focussen op je clitoris? Tarzan kan je helpen met ontdekken wat jij het fijnst vindt. En daar word je zelfverzekerd van, ook in bed. En dát belooft met een partner weer nog lekkerdere seks. Win-win dus!

Wat is een tarzan dildo?

Een tarzan dildo is een dildo die vaginaal ingebracht kan worden en aan de voorkant nog een uitsteeksel heeft. Bij diverse modellen is er ook een uitstulping speciaal voor anaal gebruik. Vaak kunnen alle onderdelen vibreren. Je kunt het clitoris deel ook los gebruiken door de dildo te kantelen. Of gewoon genieten van de vibraties op je clitoris terwijl je de dildo in je vagina stoot. De tarzan dildo biedt voor elke vrouw wat wils en is onmisbaar in je nachtkastje!