1

Hoe werkt park, sleep and fly?

Niets is zo hinderlijk als een vlucht pakken in de vroege ochtend. Juist wanneer je moet slapen, zit je op Schiphol te wachten op je vlucht. Of je woont ver weg van Schiphol en je bent enkele uren op weg. Je komt dan vermoeit aan en moet ook nog wachten. Gelukkig is er een oplossing hiervoor en het kost je geen handenvol geld.

Heb je weleens van Sleep, Park en Fly van Schiphol airport gehoord? Het is een arrangement die Schiphol met enkele in de buurt liggende hotels is aangegaan. Het is heel simpel. Je rijdt naar een van deze hotels toe en parkeert je auto daar. Je auto zal daar geparkeerd blijven totdat je terug bent van je reis, dus dat is ook een plus. Je brengt de nacht dan door in het hotel. Je kunt dan ook gebruik maken van een aantal faciliteiten die het hotel aanbiedt.

De volgende dag, of wanneer je vlucht geplant is, wordt je dan naar het vluchtveld gebracht en kun je aan je reis beginnen. Wanneer je terug bent wordt je dan naar het hotel teruggebracht. Als je wilt kun je nog een nachtje in het hotel doorbrengen voordat je weer naar huis gaat. Of je kunt ervoor zorgen dat je auto naar het vliegveld gebracht wordt zodat je meteen naar huis kunt gaan.

Zo kun je uitgerust en stress loos aan je vakantie beginnen. Je vakantie begint dus voordat je in het vliegtuig stapt.