londen-duiven

Leuke uitjes tijdens een stedentrip Londen

In Nederland hebben we Amsterdam. In Engeland hebben ze Londen. Als je een bezoek brengt aan Londen, dan hoef je je zeker niet te vervelen. Londen is een veelzijdige stad waar je de leukste uitjes kan maken. Zoek jij nog leuke opties voor uitjes in Londen? Dan heb jij zeker iets aan onderstaande tips.

The Tower of London

Je zou denken dat het om enkel een toren gaat, maar niets is minder waar. The Tower of London is een gebouwencomplex met een hoge historische waarde. Zeker de moeite waard om te gaan bezoeken als je in Londen bent.

Madame Tussauds London

Ook in Londen is een Madame Tussauds te vinden. Hier kan je natuurlijk de wassen beelden van de meest uiteenlopende beroemdheden vinden. Zo kan je er onder meer de beelden bewonderen van David Beckham, Albert Einstein, Prins Charles en Angelina Jolie. De collectie wassen beelden is dan ook heel anders dan in de Nederlandse Madame Tussauds.

london-eyeThe London Eye

The London Eye, of ook wel bekend als The Millennium Wheel, is natuurlijk het wereldberoemde reuzenrad dat zich aan de rand van de stad bevindt. Je kunt natuurlijk instappen om vanaf 135 meter hoogte te genieten van het uitzicht over de stad, echter, als je dit te hoog vindt, dan kan je het rad ook bewonderen vanaf de grond.

De fietstour

Zeker als je een stedentrip maakt wil je natuurlijk zo veel mogelijk van de stad zien, vooral omdat je er relatief kort bent. Ideaal is het dan om de fietstour te doen. Deze tour brengt je langs alle belangrijke highlights van de stad, waardoor je niks mist. Omdat je alles op de fiets doet kan het ook nog relatief snel en loop je geen risico om tijd te verliezen aan file.

The London Zoo

Een dagje dierentuin is natuurlijk altijd leuk. The London Zoo is zeker een goede optie. Hier kan je namelijk meer dan zevenhonderd diersoorten van dichtbij bekijken. Het is absoluut een unieke beleving in deze gigantische dierentuin, waar je natuurlijk direct ook de leukste foto’s kan maken.

The London Sightseeing Pass

london-passAls je lekker veel highlights van Londen wilt bezoeken, dan is The London Sightseeing Pass zeker aan te raden. Deze pas zorgt er namelijk voor dat je vrij toegang hebt tot meer dan vijftig van de meest mooie, spannende, indrukwekkende en unieke attracties van de stad. Dit betekent dat je met de pas meer dan vijfhonderd pond kan besparen.

2 reacties op “Leuke uitjes tijdens een stedentrip Londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *