bali-286830_1920

Lovina, de parel van het noorden

Bali wordt steeds meer populair. Dit omdat het een prachtig eiland is en het is ook nog eens prettig reizen omdat het eiland niet héél groot is. Het is ongeveer vergelijkbaar met de provincie Noord-Brabant. Het zuiden is populair onder jongeren. Maar het Noorden van Bali is een heel stuk minder populair. Het noorden is lekker rustig, daar kan je dus nog genieten van het ‘oorspronkelijke’ Bali. De toeristen die daar komen genieten vaak van een de rust in een villa. Villa Lovina huren? Bekijk ze hier!

Villa’s op Bali

Genieten van de rust op Bali? Villa huren Bali? Dan kan je pas echt genieten van de rust. Het personeel van de villa zorgt ervoor dat je niets tekort komt. De villa’s zijn voorzien van alle luxe die wij in Europa ook gewend zijn. Maar nu kan je daarvan genieten op een tropisch eiland. Wat wil je nog meer?

Geniet van de rust en activiteiten

Uiteraard is het heerlijk om volledig tot rust te komen. Maar er is ook van alles te doen voor de actievelingen onder ons. Denk hierbij aan super gave snorkel tours, dolfijnen spotten, raften, fietstochten of beklim ‘s nachts een vulkaan en zie de zon opkomen. Dit is een greep van de activiteiten die Bali te bieden heeft. Wat ook heerlijk is om te doen is om een scooter te huren en met die scooter prachtige spots te ontdekken of ga op zoek naar prachtige watervallen.

Ik zou zeggen, niet te veel nadenken en gewoon doen! Geniet van de vele mogelijkheden van het tropische eiland. Geniet van het eten en vergeet niet ook vooral lekker uit te rusten en te ontstressen!