zomervakantie

Zonbestemmingen in de maand december

Wil je in december op vakantie naar een lekker zonnig land? Veel Nederlanders delen deze gedachte met je. Het is dan ook heerlijk om de oer-Hollandse kou even te verlaten en te verruilen voor een heerlijk zonnig oord. Er bestaat een bijzonder ruim aanbod aan vakantiebestemmingen waar de kans op zon groot is in december, echter, het is logisch dat je eigenlijk toch wel zeker wilt weten dat je even wat vitamine D kan opnemen uit de zonnestralen. Dan geven wij je natuurlijk enkele leuke opties voor gegarandeerde zonbestemmingen in de maand december.

floridaEen aangenaam warme temperatuur

De ene zonnige bestemming is de andere natuurlijk niet. Op bepaalde bestemmingen wordt het erg warm, terwijl het op andere bestemmingen wat aangenamer blijft en nog steeds wel zonnig is. Ben jij iemand die optimaal van de zon wil genieten, maar die niet direct de hele dag wilt lopen zweten, omdat het eigenlijk te warm is om ook maar iets te doen? Dan zijn er uitstekende bestemmingen waar de zon gegarandeerd is en de temperatuur niet te hoog oploopt. Als jij denkt aan een comfortabele temperatuur tussen de 20 en 25 graden, dan kan je denken aan de Canarische Eilanden, Florida of Egypte.

Wat meer warmte van de zon

Op meer bestemmingen is de temperatuur iets warmer. Het kan natuurlijk zijn dat je meer zoekt naar een zonnige december bestemming waar de temperatuur ligt tussen de 25 en de 30 graden, of tussen de 28 en de 33 graden. Zoek jij een zonnige bestemming om in december te kunnen genieten van een temperatuur tussen de 25 en 30 graden? Dan kan je denken aan bestemmingen zoals Argentinië, Barbados, Cuba, Vietnam, Sint Maarten, Jamaica, Hawaï of Puerto Rico. Kies je liever een bestemming met een gemiddelde temperatuur tussen de 28 en 33 graden in december? Dan kan je bijvoorbeeld naar de Seychellen, Venezuela, Suriname, Panama, Thailand, Laos of de westkust van Mexico.

filipijnenErg warme bestemmingen

Wil jij letterlijk bakken in de zon en zoek je december bestemmingen waar de temperaturen ruim boven de 30 graden oplopen? Dan kan je bijvoorbeeld naar Maleisië, de Filipijnen, Costa Rica, Bonaire, Gambia, Aruba, Java of Bali / Indonesië. Als je in december op vakantie gaat naar een zonnige bestemming, dan moet je er wel rekening mee houden dat december toch ook in de warme tot hete landen valt binnen het regenseizoen. Je moet dan ook wel rekening houden met een buitje hier en daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *