rhodos

De populairste bestemmingen in Griekenland

Een land dat de laatste jaren erg in opkomst is op het toeristische gebied is Griekenland. Griekenland staat bekend om de vele verschillende kleine eilanden, maar ook om de party-eilanden, zoals Kreta, met steden zoals Chersonissos. Daarnaast zijn er natuurlijk veel meer bestemmingen in griekenland. Na het lezen van dit overzicht wordt het voor u makkelijker om uw vakantie naar griekenland te boeken.

Rhodos stad

De hoofdstad van Rhodos is Rhodos stad. De stad ligt aan de noordkust van het eiland en staat bekend om de vele kleine straatjes van de historische stad, waar nog veel kenmerken van de Middeleeuwse tijd terug te vinden zijn. In Rhodos stad zijn er drie delen, namelijk de antieke stad, de oude Middeleeuwse stad en de nieuwe stad, waar u in elk gedeelte weer nieuwe dingen zult tegenkomen.

Agia Galini

Agia Galini staat bekend als het leukste dorp van Kreta en is sinds kort een populaire vakantieplaats geworden onder veel toeristen. Agia Galini is een vissersdorp, maar heeft sinds kort dus de meeste inkomsten van de toeristen die het dorp bezoeken. Vijf minuten van het dorp is het strand te vinden met een helderblauwe zee en veel omliggende restaurants. Een ideale plek voor een ontspannende vakantie.

Chersonissos

Oh Oh Cherso vond al plaats op dit eiland, maar staat onder vele jongeren bekend als een ideale plek om in de zomer uit hun dak te gaan. Veel verschillende organisaties bieden reizen aan naar dit eiland om de jongeren na het zware schooljaar een topvakantie aan te bieden. Daarnaast is Chersonissos ook een populaire plek onder de overige vakantiegangers. Ook Chersonissos is van oorsprong een vissersdorp, maar kent ook veel inkomsten door het toerisme. Veel restaurants zijn te vinden langs de gezellige boulevard, waarbij u kunt genieten van een heerlijk traditioneel gerecht en een prachtige zonsondergang.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *