ardennes-3980019_1280 (1)

Boek leuke reizen

Duke travel neemt een speciale plaats in de markt van reisorganisaties in. Wil jij met een groep op stedentrip, wil je met familie of met je collega’s op wintersport of wil je met school of het bedrijf een survival in Tsjechië of in de Belgische Ardennen? Dan kan je boeken bij Duketravel.nl, al ruim dertig jaar specialist in het organiseren van groepsreizen voor groepen vanaf twintig personen.

Met een groep naar een bekende stad

Niets is leuker dan met een groep naar een bekende stad, naar bijvoorbeeld Parijs, Londen, Berlijn of Barcelona. Ideaal voor je collega’s of met school. Je kiest bij Duketravel.nl voor een weekend, midweek of week en krijgt een week vol activiteiten waarbij het uiteraard de bedoeling is om zoveel mogelijk te zien van de stad. Behalve de al genoemde steden kun je prima nog heel veel andere aantrekkelijke steden bezoeken. Zoek je een partij die de gehele reis voor je organiseert? Dan kan je boeken bij Duketravel.nl. Bepaal eerst je wensen en laat Duketravel.nl vervolgens de gehele reis regelen en plannen. Weet je zeker dat het in orde komt.

Unieke survival in België of Tsjechië

Ook als je zoekt naar een unieke survival met school of bedrijf dan kan je boeken bij Duketavel.nl. Wat betreft de aangeboden survivals kun je terecht in het Ertsgebergte in Tsjechië of in de Belgische Ardennen. Je verblijft ook dan een weekend, midweek of week in prachtige natuur en doe jij je tegoed aan allerlei outdoor activiteiten die doorgaans ideaal zijn in het kader van teambuilding.  Vaak staat er buitensport, raften, brugbouwen en kompaswandelingen gepland en geniet je ’s avonds samen rondom een kampvuur. Uiteraard kun jij ook je wintersportvakantie met een groep prima bij Duketravel.nl regelen. Dan hoef jij je zelf ergens meer druk om te maken en kun je rekenen op een perfect georganiseerde reis.