amsterdam-4038204_1280

3 leuke tips voor een bedrijfsuitje in Amsterdam op het water

Er is geen stad op de wereld met zo veel bezienswaardigheden per vierkante kilometer als Amsterdam. Er is zoveel te beleven, voor jong en oud, en alles in het centrum is op loopafstand. Nog verrassender is Amsterdam vanaf het water. Wij helpen graag bij de samenstelling en organisatie van het ideale bedrijfsuitje in onze hoofdstad en geven hier 3 tips voor actieve en leuke activiteiten op het water.

Borrelboot op de Amsterdamse grachten

Gezellig varen met collega’s over de wereldberoemde Amsterdamse grachtengordel. Een betere manier om deze in al haar schoonheid te bewonderen dan op een sloep of boot met een koud biertje of wijntje in de hand bestaat niet! De mooiste plekjes van Amsterdam ontdekken met schipper/gids en host. Geniet in de zomer onbeperkt van drankjes, hapjes en het zonnetje in een open boot. Tijdens de koude winterdagen staat er een verwarmde salonboot voor jullie klaar, waarin je samen met je collega’s de prachtige sculpturen van het Amsterdam Light Festival kunt bewonderen.

FloatingDinner – een andere manier van dineren in Amsterdam

Gezellig uit eten in Amsterdam, maar dan net even wat anders. Een rondvaart op de Amsterdamse grachten, waarbij je gezelschap onderweg twee verschillende restaurants bezoekt. Aan boord van één van onze boten geniet je van een aperitief en leggen we aan bij het eerste (vooraf gekozen) restaurant waar een heerlijk voorgerecht wordt geserveerd. We vervolgen de vaart en onderweg vertelt de schipper over de vele bezienswaardigheden vanaf het water. Tijd om aan te leggen bij het tweede restaurant voor het hoofd- en nagerecht en afscheid te nemen van schipper en host. Een culinair bedrijfsuitje waar je geniet van het eten, de stad en elkaars gezelschap.

Canal Escape Amsterdam – teambuilding op het water

Ben je meer van zelf varen en uitdagingen aan gaan op de Amsterdamse grachten? Dan is dit bedrijfsuitje in Amsterdam zeker iets voor jou! Een unieke escape game op het water waar de spanning oploopt naar mate de tijd verstrekt. Welk team weet zich als eerste te bevrijden? Met behulp van een tablet met digitale kaart vertrek je per team/sloep. Onderweg verschijnen er verschillende aanwijzingen, vragen en opdrachten in de tablet. Weet jouw team de finale-opdracht ook het snelst te voltooien én hebben jullie de meeste punten binnengehaald? Dan zijn jullie de terechte winnaars! Natuurlijk wordt de ontsnapping gevierd tijdens de prijsuitreiking in een gezellig Amsterdams café met een drankje en een hapje.

Uitjesbureau Amsterdam kent alle ins en outs van een rondvaart door de Amsterdamse grachten. De beste boten, de leukste schippers, de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. Samen stemmen we jouw ideale bedrijfsuitje Amsterdam af. Rekening houdend met budget en speciale wensen en voorzieningen. Vrijwel alle rondvaartboten die over de Amsterdamse grachten varen zijn voorzien van toilet en verwarming. Kies je sloep of boot met open dak in de zomer. Of toch liever een boot met overkapping? Bijna alle schepen hebben ook een muziekinstallatie aan boord. Sluit je je smartphone of tablet erop aan en je hebt je favoriete tracks mee aan boord!